Het clubaanbod van BSO ‘t Zand is bekend! 

Het clubaanbod is inmiddels aangekondigd en sommige kinderen hebben al meegedaan met de proeflessen. Vanaf maandag 28 september t/m vrijdag 11 december kunnen de kinderen van Saartje Kinderopvang BSO ‘t Zand, maar ook andere kinderen uit de wijk, weer meedoen met leuke clubactiviteiten. Nog niet aangemeld? Wees er dan snel bij! 

In samenwerking met Brede School Het Zand biedt Saartje Kinderopvang verschillende activiteiten aan, voor elk wat wils! Houd je van theater, dan kan Juf Simone je alles leren over toneelspelen. Ben je liever actief bezig? Sportcoach Casper houd je lekker bezig met verschillende sport- en spelactiviteiten. Zing je graag en houd je van muziekmaken? Samen met muziekdocenten Jeroen Schipper en Dekara van den Berg mag je meedoen in het ‘Koorkest’ van Brede School Het Zand! Werk je toch liever aan je kookkunsten? Dan is het kookclubje iets voor jou, maar je kan ook je creativiteit de vrije loop laten in de knutselclub en mooie kunstwerken maken! 

Meer weten of inschrijven? Kijk dan hier voor het aanbod van BSO ’t Zand. Binnenkort komen er ook nieuwe Clubjes voor BSO Waterwin en BSO de Toonladder.