Het Foute Zomerfeest op Saartje Kinderopvang locatie Papendorp

Om de zomer leuk af te sluiten hebben we bij Saartje Kinderopvang locatie Papendorp het Foute Zomerfeest georganiseerd. Normaal doen alle ouders ook mee, maar vanwege de coronamaatregelen kon dit helaas niet doorgaan. Dus toen dachten alle juffen; dan leggen we de kinderen extra in de watten!

Het Foute zomerfeest zou niet fout zijn als er geen ochtendgymnastiek was op lekkere foute muziek. De kinderen vonden dit geweldig en deden super goed mee! Er werden veel rondjes gedraaid, samen gedanst en tongen uitgestoken tijdens het liedje “Chihiwa”. De kinderen hadden de grootste lol en stiekem voelden de juffen zich ook weer even helemaal kind!

Tijdens de festiviteiten waren er verschillende leuke activiteiten geregeld. De kinderen konden de hele week springen op het springkussen, we hebben cake versiert, chips kettingen gemaakt en de juffen hadden grote rijst-ballonnen geregeld om lekker gek mee te doen. Nou dit hebben de juffen geweten hoor, wat een herrie! Maar wat was het leuk, en de kinderen vonden het geweldig!

Ook kwamen Peppa Big, Marshall van Paw Patrol en Bumba nog gezellig langs om mee te feesten. Dit vonden de kinderen echt te gek en vele durfden ook met ze op de foto. Sommige kindjes vonden het wel erg spannend en een beetje eng. Deze kinderen hebben we hierna meegenomen naar een aparte ruimte om te laten zien dat er gewoon juffen in de pakken zaten. Toen vonden ze het wel leuk en zijn ze zelfs nog op de foto gegaan.

Op de laatste dag hebben we de kinderen nog geschminkt. Dit kriebelden best wel een beetje en voelde een beetje gek aan op je gezicht. Toen het eenmaal af was, wilden voornamelijk de grote kinderen,  in de spiegel blijven kijken. Zo mooi vonden ze het. We hebben een fantastisch leuke week gehad!!