Leidsche Rijn Festival 2020: De Online Show

Wist je dat … Saartje Kinderopvang al jaren meewerkt aan het Leidsche Rijn Festival? Ook dit jaar doen we weer mee! 

Het festival vindt altijd plaats op de 1e zondag na de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar. Sinds een aantal jaar wordt dit leuke kunst en cultuur festival voor kinderen gehouden bij Castellum Hoge Woerd in Utrecht. Een dag vol leuke kinderactiviteiten en voorstellingen waar Saartje meestal op de 4-8 jaar weide te vinden is en  o.a. kinderen schminken, knutsel- en sportieve activiteiten aanbiedt. 

Leidsche Rijn Festival 2018

Het Leidsche Rijn Festival kan dit jaar niet in z’n normale vorm plaatsvinden, maar er is een enorm leuk alternatief bedacht: de Leidsche Rijn Festival Online Show. De afgelopen tijd hebben er op verschillende plekken in Leidsche Rijn activiteiten plaatsgevonden als opwarmertje voor deze show. Ook is er een festival krant in de wijk verspreid; Saartje staat er in met een muzikale activiteit, heb je het gezien? 

De Online Show zal op zondag 6 september te zien zijn op de website van het Leidsche Rijn Festival van 16.00 tot 17.00. Kijken jullie mee? Meld je hier aan als je een seintje via de mail wilt ontvangen wanneer de show begint.   

Saartje wenst iedereen veel plezier met de show en we hopen dat we in 2021 weer, met jou en de kinderen, samen kunnen komen op het festival.