Buitenschoolse opvang de Toonladder

Download the PDF file .

Bso de Toonladder bevindt zich in de wijk Terwijde, Utrecht Leidsche Rijn. Bij onze buitenschoolse opvang draait het allemaal om bewegen, talentontwikkeling en natuurlijk een leuke middag met vriendjes en vriendinnetjes beleven! Ons veelzijdige team van getalenteerde, sportieve en enthousiaste medewerkers staat elke dag klaar om alle kinderen een leuke namiddag te bezorgen. Wat gaan we vandaag doen?

Buitenschoolse opvang Utrecht die zelfstandigheid en talenten stimuleert

Ook binnen valt er genoeg te beleven. Onder het dak van onze naschoolse opvang in Utrecht Terwijde bevinden zich ook een een gymzaal en een zee van speelruimte. Van al deze faciliteiten kunnen wij gebruikmaken. Kinderen zijn bij ons vrij om zelf te bepalen wat ze willen doen. We moedigen kinderen aan zelfstandig en verantwoordelijk te zijn, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor elkaar.

Bovendien stimuleren we hen te ontdekken wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn. Saartjes uitdagende clubaanbod draagt daar zeker aan bij. Wie weet is uw dochter wel een echte keukenprinses of uw zoon een ware kunstenaar! Liever met z’n allen een spelletje spelen? Dat vinden we natuurlijk ook hartstikke leuk.

Bso de Toonladder biedt ook in de vakantie de allerleukste opvang aan, niet alleen in de zomer, maar in alle schoolvakanties! Benieuwd wat er de aankomende vakantie op het programma staat? Bekijk dan het huidige vakantieaanbod.

Bso Utrecht Leidsche Rijn met diverse faciliteiten onder één dak

Bso de Toonladder bevindt zich in bassischool Hof ter Weide waar onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzaal, onder één dak zijn gebracht. BSO de Toonladder is een Vreedzame bso en heeft een doorgaande lijn met de vreedzame scholen waar wij veel mee samenwerken.

Komen kijken?

De creatieve en enthousiaste pedagogische medewerkers van bso de Toonladder bezorgen uw kind(eren) iedere keer weer een mooie en gezellige dag! En dat maakt ons de allerleukste. Wilt u meer weten over onze bso of over de vakantieopvang in Utrecht Terwijde (Leidsche Rijn)? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact, via het telefoonnummer (030) 670 21 77.

Ggogle Maps - Kaart
Louis Armstrong Boulevard 52
3500GS Utrecht(let op: tijdelijke nieuwe locatie)
06-40703565

030-6702177 (klantencontact)

Teamleider
Saloua Benamari
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 126753246