Buitenschoolse opvang De Groene Weide

Bij buitenschoolse opvang De Groene Weide voelen alle kinderen zich thuis! Onze BSO is gevestigd in de basisschool Op de Groene Alm, in de wijk Hoge Weide in Leidsche Rijn.
BSO De Groene Weide is een actieve en levendige BSO waar natuur en techniek centraal staan.
In ons activiteitenaanbod  worden deze twee elementen goed vertaald. Zo hebben wij jaarlijks een ‘recycle week’, knutselen wij veel met kosteloos materiaal en leren wij de kinderen goed naar de natuur te kijken. Kinderen hebben veel ruimte om te spelen in onze mooie activiteitenruimte, in de speelzaal en natuurlijk in de groene uitdagende buitenruimte!

BSO De Groene Weide werkt nauw samen met de school. Zo sluit de BSO in de toekomst aan op het Engels lesprogramma van de school en worden er ook gestructureerde activiteiten in het Engels aangeboden.

Andere talenten ontdekken kan tijdens ons uitdagend clubaanbod, waarbij de kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met techniek, dans, koken, sport en kunst! Wist u dat wij ook in de vakanties een zeer uitgebreid activiteitenaanbod bieden? Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag tijd vrij voor een rondleiding op locatie!

Hieronder ons herfstvakantieprogramma:

Activiteiten voor 4 tot 6 jarigen
Activiteiten voor 7 tot 12 jarigen

 Ons team bestaat uit een mix van jonge en zeer ervaren medewerkers, ieder met hun eigen kwaliteiten en allen met oog voor de behoefte van de kinderen.

Jonathan, locatiemanager BSO De Groene Weide
Derde Oosterparklaan 71
3541 SC Utrecht
06-83441075

030-6702177
(klantencontact)


Teamleider
Mandy Schumacher
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 393507853

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.15 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD