Buitenschoolse opvang De Flierefluiter

Onze locatie De Flierefluiter, ligt midden in het rustige en groene Bennekom. Een kleinschalige, prachtige locatie met een mooie en groene tuin. Kinderen die kinderdagverblijf De Flierefluiter al bezoeken, vinden het vanzelfsprekend dat ze doorstromen naar de buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw. Maar ook kinderen die van andere locaties afkomen vinden snel hun draai op BSO De Flierefluiter. Door het kleinschalige karakter kennen alle medewerkers  en kinderen elkaar en voelen zich snel thuis!
De Prinsenakker-, de Alexander- en Julianaschool zijn vlakbij BSO de Flierefluiter en de kinderen worden lopend opgehaald door onze pedagogische medewerkers. Zitten de kinderen op de Wilhelminaschool dan wordt er op dit moment alleen op de donderdag en vrijdag opvang aangeboden. Na gezellig aan tafel te hebben gedronken, gegeten en de verhalen van de dag uitgewisseld te hebben, gaan de kinderen vaak naar buiten. De buitenruimte van De Flierefluiter is geweldig, daar kan niets tegenop! Wroeten in de moestuin, appels plukken van de eigen appelboompjes, voetballen in de voetbalkooi of gewoon lekker rondrennen… Buitenspelen verveelt nooit!
Binnen organiseren de pedagogische medewerkers de leukste activiteiten, van knutselprojecten tot muzieklessen. Genoeg keus voor iedereen!

Wilt u meer over onze BSO of over de vakantieopvang? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding!  Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Bekijk hier ons herfstvakantieprogramma!

Fluitakker 59
6721 ZE Bennekom
0318-500065

030-6702177
(klantencontact)


Teamleider
Mattanja Buitenhuis
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 107529932

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD