Buitenschoolse opvang De Flierefluiter

Bso De Flierefluiter ligt middenin een rustige en groene woonwijk in Bennekom. Onze actieve en gezellige leidsters vangen hier kinderen op in een gezellige sfeer. Kleinschalige buitenschoolse opvang in een huiselijke omgeving, dat is wat De Flierefluiter kenmerkt!

Buitenschoolse opvang en kinderdagopvang Bennekom onder één dak

Kinderen die kinderdagverblijf De Flierefluiter al bezoeken, vinden het vanzelfsprekend dat ze doorstromen naar de buitenschoolse opvang die zich in hetzelfde gebouw bevindt. Op deze manier biedt de locatie niet alleen opvang voor kinderen van 0-12 jaar in een vertrouwde omgeving, ook voor ouders met kinderen van verschillende leeftijden biedt kinderdagverblijf en bso De Flierefluiter in Bennekom veel gemak.

Echter, kinderen die niet eerder op De Flierefluiter zijn geweest, vinden snel hun draai op onze bso. Door het kleinschalige karakter van de opvang voelen kinderen zich snel thuis en leren ze andere kinderen en onze medewerkers goed kennen.

De Prinsenakker-, de Alexander– en Julianaschool bevinden zich vlakbij bso de Flierefluiter. De kinderen worden te voet opgehaald door onze pedagogische medewerkers. Zitten de kinderen op de Wilhelminaschool? Dan wordt hen op dit moment alleen op de donderdag en vrijdag naschoolse opvang aangeboden.

Bso Bennekom met geweldige buitenruimte

Na gezellig aan tafel te hebben gedronken, gegeten en de verhalen van de dag uitgewisseld te hebben, gaan de kinderen vaak naar buiten. Logisch, want de buitenruimte van De Flierefluiter is geweldig, daar kan niets tegenop! Wroeten in de moestuin, appels plukken van de eigen appelboompjes, voetballen in de voetbalkooi of gewoon lekker rondrennen… Buitenspelen verveelt nooit!

Binnen organiseren de pedagogische medewerkers de leukste activiteiten, van knutselprojecten tot muzieklessen, in onze gezellig ingerichte binnenruimtes. Natuurlijk mogen in de kinderen ook zelf iets ondernemen, bijvoorbeeld spelen in onze huiskamer. Eens in de maand krijgen we bezoek van een yogadocent, die een les yoga komt verzorgen. En in de vakanties? Dan doen we natuurlijk de leukste uitjes! Bso De Flierefluiter biedt dus voor ieder wat wils en dat maakt ons de allerleukste!

Afspraak maken voor een rondleiding

Ook de GGD merkte de fijne sfeer binnen onze bso op:”‘Er is een aangename sfeer in de groep. De meeste kinderen tonen in hun gedrag dat ze zich op hun gemak voelen.”

Wilt u meer over de buitenschoolse opvang of de vakantieopvang die wij in Bennekom aanbieden? Maak dan gerust een afspraak voor een rondleiding! Wij hebben momenteel direct plek op de woensdag en vrijdag. Voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van Klantencontact, via het telefoonnummer (030) 670 21 77.

Tarieven 2021

Aantal weken Uurprijs 2021
52 weken tot 18:30

Inclusief opvang in de schoolvakanties

€ 7,55
40 weken (tot 18.30 uur) € 7,85
12 vakantieweken per jaar. Uitsluitend bij een 40-weken contract af te nemen. € 8,17
1 extra dag(deel) / vakantiedag (11 uur)

Af te nemen door ouders met een 40-weken contract.

OF

Voor ouders die uitsluitend vakantiedagen willen afnemen. Dan geldt een minimale afname van 8 opvangdagen per jaar

€ 8,46

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

**  Geldig voor ouders met een 40-weken of vakantie-contract. Voor ouders die uitsluitend vakantiedagen willen afnemen geldt een minimale afname van 8 opvangdagen
Fluitakker 59
6721 ZE Bennekom
0318-500065

030-6702177
(klantencontact)


Teamleider
Mattanja Buitenhuis
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 107529932

  • Openingstijden

    Maandag, dinsdag, donderdag van 14.15 tot 18.30 uur
    Vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur
    Woensdag gesloten