Buitenschoolse Opvang Voorn

Buitenschoolse opvang Voorn is gevestigd in Kindercluster Voorn, een zeer mooie locatie aan de rand van de groene wijk Langerak in Leidsche Rijn. Ons team van sportieve en enthousiaste medewerkers biedt buitenschoolse opvang aan voor de kinderen die in Kindercluster Voorn op school zitten.
Er is speelruimte genoeg bij BSO Voorn, binnen worden de leukste activiteiten geboden en zijn er uitdagende speelhoeken. Buiten kan er op diverse plekken worden gespeeld en biedt de locatie uitdaging voor alle leeftijden. Op ons grote plein kunne kinderen spelen op de klimtoestellen, maar is er ook plek om te ravotten in de aangrenzende Bouwspeeltuin en te voetballen op het voetbalveld!

Talenten ontdekken kan tijdens ons uitdagende clubaanbod, waarbij de kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met kunst en cultuur in de vorm van zang, dans, koken, sport en muziek!

BSO Voorn is een actieve en levendige BSO waar wij kinderen veel ruimte bieden voor sport, spel, beweging en nog veel meer, zowel tijdens de schoolweken al in de vakanties!
Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag tijd vrij voor een rondleiding op locatie! Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Vakantieopvang op BSO Voorn

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang Voorn geopend en biedt de allerleukste vakantieactiviteiten aan. Gaat uw kind naar een van de scholen waar Saartje opvang aanbiedt, dan kunt u via onderstaande formulieren hele dagopvang tijdens de schoolvakanties bij de BSO reserveren.
Ook als uw kind tijdens schoolweken niet bij de BSO speelt!

aanvraagformulier BSO vakantieopvang

Tot uiterlijk 2 weken voor de vakantie is opvang op gewenste dagen gegarandeerd, daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting.
Voor vakantieopvang kunt u kinderopvangtoeslag of een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Bekijk hieronder ons herfstvakantieprogramma:

Activiteiten voor jong
Activiteiten voor oud

‘Zo fijn, een plek waar iedereen mijn kind kent, een doorgaande lijn tussen opvang en school, ontzettend waardevol!’

Gert, vader van Mees en Jip

‘Ik kan nog steeds zwaaien naar de juffen van het kinderdagverblijf.’

Meike, 7 jaar
Akkrumerraklaan 111
3544 TT Utrecht
06-55150806

030-6702177 (klantencontact)


Teamleider
Manuela Dandara
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 170659641

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD