Buitenschoolse Opvang Voorn

Buitenschoolse opvang Voorn is gevestigd in Kindercluster Voorn, op een zeer mooie locatie aan de rand van de groene wijk Langerak in Utrecht Leidsche Rijn. Ons veelzijdige team van getalenteerde, sportieve en enthousiaste medewerkers staat elke dag klaar om alle kinderen een leuk namiddag te bezorgen. Wat gaan we vandaag doen?

Bso Voorn Utrecht Leidsche Rijn: uw kind raakt hier niet uitgespeeld

Vervelen? Dat is op bso Voorn niet mogelijk. Er valt hier namelijk zoveel te beleven, dat kinderen nooit uitgespeeld raken. Binnen kunnen kinderen spelen in één van de uitdagende speelhoeken of een leuke activiteit ondernemen. Buiten hebben kinderen de keuze uit meerdere speelplaatsen, waar ze bijvoorbeeld kunnen klimmen op de klimtoestellen, vrij kunnen ravotten, basketballen, voetballen op het voetbalveld of spelen in de Bouwspeeltuin, een initiatief van Doenja Diesntverlening. Kortom, voor iedere leeftijdsgroep valt er genoeg te doen bij onze buitenschoolse opvang in Utrecht Langerak.

Talenten ontdekken kan tijdens ons clubaanbod, waarbij de kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met kunst en cultuur in de vorm van zang, dans, koken, sport en muziek! Het is een verrijkend programma waar kinderen graag aan deelnemen.

Buitenschoolse opvang en meer in Kindercluster Voorn Utrecht

Is uw zoon of dochter na het spelen nog niet moe? Dan is het goed om te weten dat bso Voorn wordt omgeven door verschillende sportfaciliteiten. Zo kan uw kind in de buurt bijvoorbeeld deelnemen aan een yogales, badmintonnen of een vechtsport beoefenen.

Een andere voordeel van onze naschoolse opvang is dat deze gelegen is in hetzelfde pand als waar katholieke basisschool De Achtbaan en basisschool De Boomgaard zijn gevestigd. Kinderen hoeven dus niet ver te lopen om naar de buitenschoolse opvang te gaan. Dat is voor u als ouders wellicht een geruststelling.

Heeft u thuis nog een peuter rondlopen of een baby kruipen? Dan is het goed om te weten dat Saartjes kinderdagverblijf Voorn ook in Kindercluster Voorn zit. Kortom, alles wat u nodig heeft om de ontwikkeling van uw kind te bevorderen, vindt u hier onder één dak.

Komen kijken op onze sportieve bso?

Buitenschoolse opvang Voorn is de allerleukste omdat het een actieve en levendige bso is waar waar veel aandacht wordt besteed aan sport, spel, beweging en nog veel meer. Dit bieden wij niet alleen tijdens de schoolweken, maar ook in de vakanties hebben wij altijd een leuk programma klaarstaan.

Nieuwsgierig geworden ? Wij maken graag tijd vrij voor een rondleiding op bso Voorn in de Utrechtse wijk Langerijk (Leidsche Rijn)! Onze locatie is overigens goed te bereiken, zowel met de auto als met de fiets. Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Vakantieopvang op BSO Voorn

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang Voorn geopend en biedt de allerleukste vakantieactiviteiten aan. Gaat uw kind naar een van de scholen waar Saartje opvang aanbiedt, dan kunt u via onderstaande formulieren hele dagopvang tijdens de schoolvakanties bij de BSO reserveren.
Ook als uw kind tijdens schoolweken niet bij de BSO speelt!

aanvraagformulier BSO vakantieopvang

Tot uiterlijk 2 weken voor de vakantie is opvang op gewenste dagen gegarandeerd, daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting.
Voor vakantieopvang kunt u kinderopvangtoeslag of een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Binnenkort het activiteitenprogramma voor de meivakantie.

‘Zo fijn, een plek waar iedereen mijn kind kent, een doorgaande lijn tussen opvang en school, ontzettend waardevol!’

Gert, vader van Mees en Jip

‘Ik kan nog steeds zwaaien naar de juffen van het kinderdagverblijf.’

Meike, 7 jaar
Akkrumerraklaan 111
3544 TT Utrecht
06-55150806

030-6702177 (klantencontact)


Teamleider
Manuela Dandara
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 170659641

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD