Buitenschoolse opvang Waterwin

BSO Waterwin bevindt zich in de wijk Terwijde, Leidsche Rijn. Bij BSO Waterwin draait het allemaal om bewegen, talentontwikkeling en natuurlijk een leuke middag beleven met vriendjes en vriendinnetjes! Lekker bewegen na schooltijd, tennissen, basketballen, zaalvoetballen of dansen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Elke dag zijn er volop mogelijkheden.
Wij stimuleren kinderen te ontdekken wat nieuw is waar zij goed in zijn of zich nog in willen ontwikkelen, maar natuurlijk is uw kind vrij om binnen lekker te knutselen, te lezen of gewoon te relaxen.
BSO Waterwin bevindt zich in een Brede School Waterwin waar onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzaal, vrij tijd en sport onder één dak zijn gebracht. Waterwin is een Vreedzame BSO en heeft een doorgaande lijn met de Vreedzame Scholen waar wij veel mee samenwerken. Samen met de kinderen bepalen we welke activiteiten we gaan ondernemen en kinderen voelen zich verantwoordelijk voor elkaar. De kinderen die van de buitenschoolse opvang gebruik maken kunnen deelnemen aan gevarieerde en uitdagende clubjes. Ook is er een uitgebreid vakantieaanbod op de BSO! De creatieve en enthousiaste pedagogische medewerkers bezorgen uw kind(eren) iedere keer weer een mooie en gezellige dag!
Wilt u meer weten over onze BSO of over de vakantieopvang? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding! Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Vakantieopvang op BSO Waterwin

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang Waterwin geopend en biedt de allerleukste vakantieactiviteiten aan. Gaat uw kind naar een van de scholen waar Saartje opvang aanbiedt, dan kunt u via onderstaande formulieren hele dagopvang tijdens de schoolvakanties bij de BSO reserveren.
Ook als uw kind tijdens schoolweken niet bij de BSO speelt!

aanvraagformulier BSO vakantieopvang

Tot uiterlijk 2 weken voor de vakantie is opvang op gewenste dagen gegarandeerd, daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting.
Voor vakantieopvang kunt u kinderopvangtoeslag of een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Bekijk de allerleukste activiteiten voor de zomervakantie:

Activiteiten voor 4-5 jaar week 1 t/m 3
Activiteiten voor 4-5 jaar week 4 t/m 6

Activiteiten voor 6-7 jaar week 1 t/m 3
Activiteiten voor 6-7 jaar week 3 t/m 6

Activiteiten voor 8+ jaar week 1 t/m 3
Activiteiten voor 8+ jaar week 4 t/m 6

Musicallaan 104
3543 BT Utrecht
030-6702310

030-6702177 (klantencontact)


Teamleider
Lina Michalakopoulou
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 161848448

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD