Buitenschoolse opvang Willibrord

De samenwerking met de Willibrordschool zal per 31 december 2018 beëindigen. Onze dienstverlening zal daarmee komen te vervallen. Voor BSO opvang verwijzen wij u graag naar de andere locaties van Saartje Kinderopvang zoals BSO Waterwin en/of BSO ’t Zand.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Naast de locaties in Leidsche Rijn, biedt Saartje ook in de dorpskern van Vleuten buitenschoolse opvang aan. In de centrale ruimte van de Willibrordschool bevindt zich BSO Willibrord. Een gezellige locatie, waar de kinderen in hun vertrouwde omgeving worden opgevangen.

Iedere dag staat ons team van enthousiaste en sportieve pedagogische medewerkers weer klaar om de kinderen een mooie en gezellige dag te bezorgen. Kinderen die gebruik maken van de BSO  van Saartje kunnen deelnemen aan gevarieerde en uitdagende clubjes.

Er is veel ruimte voor sport en spel in onze gymzaal en er is een grote kast vol met knutselspullen! Natuurlijk is er naast alle activiteiten ook gewoon ruimte om lekker op de bank een boekje te lezen of even lekker uit te rusten. Wilt u een kijkje komen nemen? Wij maken graag tijd vrij voor een rondleiding.  Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Zit uw kind niet op de Willibrordschool, maar wilt u toch gebruik maken van buitenschoolse opvang? Neem dan contact op de afdeling Klantencontact voor meer informatie.

Vakantieopvang op BSO Willibrord

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang Willibrord geopend en biedt de allerleukste vakantieactiviteiten aan. Gaat uw kind naar een van de scholen waar Saartje opvang aanbiedt, dan kunt u via onderstaande formulieren hele dagopvang tijdens de schoolvakanties bij de BSO reserveren.
Ook als uw kind tijdens schoolweken niet bij de BSO speelt!

aanvraagformulier BSO vakantieopvang

Tot uiterlijk 2 weken voor de vakantie is opvang op gewenste dagen gegarandeerd, daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting.
Voor vakantieopvang kunt u kinderopvangtoeslag of een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Bekijk hier ons kerstvakantieprogramma!

Pastoor Ohllaan 28
3451 CC Vleuten
06-52532119

030-6702177
(klantencontact)

Teamleider
Heidi van de Koevering

klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 246946398

  • Openingstijden

    Maandag, dinsdag en donderdag van 15.15-18.30 uur en woensdag en vrijdag van 11.30-18.30 uur

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD