Buitenschoolse opvang ’t Zand

Buitenschoolse opvang ’t Zand is gevestigd in de wijk Het Zand, Utrecht Leidsche Rijn. Na schooltijd staat er een enthousiast en liefdevol team klaar om de kinderen op te vangen. We beginnen de namiddag met een hapje en een drankje en we vertellen wat we die dag hebben meegemaakt. Daarna ondernemen we een leuke activiteit! Wat mag het vandaag zijn?

Naast de dagelijkse activiteiten die op de eigen groep worden aangeboden, kunnen kinderen die gebruik maken van de buitenschoolse opvang van Saartje deelnemen aan een gevarieerd en uitdagend clubaanbod. Denk hierbij aan sport en spel, kunst en cultuur, techniek en koken. Ook deze workshops worden in de Brede School Het Zand georganiseerd, het complex in Utrecht Leidsche Rijn waar bso ‘t Zand is gevestigd. Hier vindt u ook Montessorischool Arcade en obs Het Zand.

Bso Utrecht Leidsche Rijn in groene en culturele omgeving

In dit complex bevinden zich zowel de Montessorischool Arcade als de Openbare Basisschool Het Zand. Kinderen die deze scholen bezoeken hoeven het gebouw dus niet te verlaten om naar de buitenschoolse opvang te gaan, maar blijven in dezelfde vertrouwde omgeving. Bovendien kunnen de kinderen gebruikmaken van andere voorzieningen die Brede School Het Zand huisvest, zoals de theaterzaal en de gymzalen.

Bij bso ’t Zand is de allerleukste, omdat wij ook veel aandacht aan Natuur en Cultureel Erfgoed besteden. Onze naschoolse opvang bevindt zich in een groene omgeving waar kinderen heerlijk vrij kunnen rennen over het grote grasveld, spelen op de wipkippen of verstoppertje kunnen spelen in de geul. Ook brengen we regelmatig een bezoekje aan het Romeinse fort Castellum Hoge Woerd. Hebben de kinderen meer zin in vrij spelen of lekker een boekje lezen? Dat kan natuurlijk ook!

Buitenschoolse opvang  Utrecht ook vóór schooltijd en tijdens schoolvakanties

Naast naschoolse opvang biedt ’t Zand ook voorschoolse opvang (op maandag en donderdag van 7.30 tot 8.30 uur) en vakantieopvang tijdens alle schoolvakanties. U kunt ook van onze vakantieopvang gebruiken wanneer uw kind niet van de buitenschoolse opvang gebruikmaakt. Heeft u kinderen van verschillende leeftijden? Dan is het goed om te weten dat Saartje kinderdagverblijf ‘t Zand in hetzelfde gebouw als bso ’t Zand is ondergebracht.

Heeft u interesse in onze buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn en wilt u eens een kijkje komen nemen? Dan verwelkomen we u graag eens tijdens een rondleiding. Heeft u vragen over onze opvang? Bel dan naar de afdeling Klantencontact: (030) 670 21 77.

Vakantieopvang op BSO ’t Zand

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang ’t Zand geopend en biedt de allerleukste vakantieactiviteiten aan. Gaat uw kind naar een van de scholen waar Saartje opvang aanbiedt, dan kunt u via onderstaande formulieren hele dagopvang tijdens de schoolvakanties bij de BSO reserveren.
Ook als uw kind tijdens schoolweken niet bij de BSO speelt!

aanvraagformulier BSO vakantieopvang

Tot uiterlijk 2 weken voor de vakantie is opvang op gewenste dagen gegarandeerd, daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting.
Voor vakantieopvang kunt u kinderopvangtoeslag of een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Bekijk hieronder het aanbod voor de meivakantie

Activiteiten voor jonge kinderen
Activiteiten voor oudere kinderen

Pauwoogvlinder 20
3544 DB Utrecht
06-11002893

030-6702177
(klantencontact)


Teamleider
Wilma Rosbag
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 110178476

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD