Buitenschoolse opvang ’t Zand

Buitenschoolse opvang ’t Zand is gevestigd in de wijk Het Zand, Leidsche Rijn. Na schooltijd staat er een enthousiast en liefdevol team klaar om de kinderen op te vangen. Er wordt wat gegeten, gedronken en de kinderen kunnen over hun belevenissen van de dag vertellen. Vervolgens gaan de activiteiten van start. De tijd buiten school is vrije tijd, dus moeten er leuke dingen te doen zijn! De pedagogische medewerkers organiseren daarom een speciaal aanbod op het gebied van sport & spel, kunst & cultuur, techniek en koken. Daarnaast is er een belangrijke rol weggelegd voor Natuur & Cultureel Erfgoed, het centrale thema van Brede School Het Zand. Vrij spelen of lekker een boekje lezen kan natuurlijk ook. Kinderen die gebruik maken van de buitenschoolse opvang van Saartje kunnen deelnemen aan een gevarieerd en uitdagend activiteitenaanbod. De BSO bevindt zich in een voorzieningencomplex waar onderwijs, kinderopvang, vrije tijd en sport onder één dak zijn gebracht. In de Brede School wordt de buitenschoolse opvang aangeboden. Het samenbrengen van verschillende voorzieningen in één brede school heeft verschillende voordelen. Kinderen wennen al op heel jonge leeftijd aan het gebouw, waardoor de overstap naar de basisschool of het deelnemen aan een clubje of cursus prettig voor hen verloopt.

Voorschoolse opvang
BSO ’t Zand biedt op maandag en donderdag voorschoolse opvang aan van 7.30 – 8.30 uur. De uurprijs is € 10.
Wilt u gebruik maken van de voorschoolse opvang, neem dan contact op met klantencontact@saartje.nl.

Vakantieopvang op BSO ’t Zand

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang ’t Zand geopend en biedt de allerleukste vakantieactiviteiten aan. Gaat uw kind naar een van de scholen waar Saartje opvang aanbiedt, dan kunt u via onderstaande formulieren hele dagopvang tijdens de schoolvakanties bij de BSO reserveren.
Ook als uw kind tijdens schoolweken niet bij de BSO speelt!

aanvraagformulier BSO vakantieopvang

Tot uiterlijk 2 weken voor de vakantie is opvang op gewenste dagen gegarandeerd, daarna zijn de mogelijkheden afhankelijk van de bezetting.
Voor vakantieopvang kunt u kinderopvangtoeslag of een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.

Zomervakantie:
Activiteiten voor 4-6 jaar week 1 t/m 3
Activiteiten voor 4-6 jaar week 4 t/m 6
Activiteiten voor 7+ jaar week 1 t/m 3
Activiteiten voor 7+ jaar week 4 t/m 6

Pauwoogvlinder 20
3544 DB Utrecht
06-11002893

030-6702177
(klantencontact)


Teamleider
Wilma Rosbag
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 110178476

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD