Kinderdagverblijf De Flierefluiter

Kinderdagverblijf De Flierefluiter, ligt midden in het rustige en groene Bennekom. Een kleinschalige, prachtige locatie met een mooie en groene tuin. Een tuin met verstopplekjes, klim en klauter ruimte , een zandbak en een aparte speelruimte voor de baby’s. Wist u dat wij ook moestuintjes en een buitenkeuken hebben? De kinderen zijn daarom heel vaak buiten te vinden! Ook binnen is er veel te doen voor de kinderen, want de medewerkers vinden het een uitdaging de leukste en meest leerzame activiteiten te bedenken voor ‘hun’ kinderen.

Kinderdagverblijf Bennekom met bso en scholen in de buurt

Uiteraard kent De Flierefluiter ook een vast dagritme en is er alle aandacht voor een liefdevolle verzorging en goede voeding. Twee grote pluspunten van onze locatie zijn het kleinschalige karakter van De Flierefluiter en het vaste team van pedagogisch medewerkers, waardoor iedereen elkaar kent! Lekker vertrouwd en gezellig. Uniek voor Bennekom is ook dat De Flierefluiter een kindercentrum is, wat inhoudt dat er ook een buitenschoolse opvang in het gebouw is. Bereikt uw kind de leeftijd van 4 jaar en gaat het naar de Prinsenakker-, Alexander– of Julianaschool, dan ligt het voor de hand te kiezen voor BSO De Flierefluiter. De overstap naar de basisschool is al spannend genoeg, dan is het prettig dat De Flierefluiter vertrouwd terrein is!

Afspraak voor een rondleiding maken

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Fluitakker 59
6721 ZE Bennekom
0318-500065

030-6702177
(klantencontact)

 

Teamleider
Mattanja Buitenhuis

klantencontact@saartje.nl
LRK nummer: 549004361
  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD.