Kinderdagverblijf Papendorp

Door de warme en huiselijke sfeer die op kinderdagverblijf Papendorp (Utrecht Leidsche Rijn) heerst, voelt ieder kind zich hier snel thuis! Onze lieve en altijd eerlijke pedagogisch medewerkers staan elke dag klaar om alle kinderen een fijne dag te bezorgen, zodat u onbezorgd naar uw werk kunt.

Kinderdagopvang Utrecht met diversiteit als kenmerk

Momenteel ontvangt kinderdagverblijf Papendorp 5 groepen (4 van 0-4 jaar en 1 babygroep 0-2 jaar).

Onze groepen zijn echter niet alleen wat leeftijd betreft divers te noemen, maar ook qua nationaliteit. Onze kinderopvang wordt bezocht door kinderen die afkomstig zijn van verschillende culturele achtergronden. Ieder kind is welkom en iedereen is gelijk, geldt binnen onze kinderdagopvang. Bij kinderdagverblijf Papendorp in Leidsche Rijn leren kinderen van jongs af aan te spelen met kinderen met een andere nationaliteit, wat natuurlijk een leuke leerzame ervaring is!

Spelen is wat kinderen natuurlijk het liefst doen. Zowel binnen als buiten hebben kinderen genoeg ruimte om te spelen. Als het droog is spelen we graag buiten, in onze buitenruimte. Hier kunnen de allerkleinsten spelen in de babyweide en de wat groteren fietsen over de brug of spelen in de zandbak. Zit het weer tegen? Dan gaan we een leuke activiteit op de gang ondernemen of koekjes bakken met de peuters in onze speciaal ingerichte keuken!

Kinderopvang Utrecht Leidsche Rijn met vele voordelen voor ouders

Kinderdagverblijf Papendorp is gevestigd in een mooi en licht pand op bedrijventerrein Papendorp vlakbij Utrecht Kanaleneiland. Onze unieke locatie biedt ouders veel gemak. Binnen enkele minuten bereikt u de snelweg, of zelfs uw werkplek! Ideaal natuurlijk.

In ons gezellig versierde kinderdagopvang heerst een open sfeer. Alles is bij ons bespreekbaar en dat merkt u in het persoonlijk contact dat de pedagogisch medewerkers met ouders onderhouden. Bovendien kunt u op de jarenlange ervaring van de leidsters rekenen. Met een gerust hart kunt u de zorg voor uw zoon of dochter aan ons overlaten.

Kijkje komen nemen?

Wat kinderdagverblijf Papendorp de allerleukste maakt? Wij besteden veel aandacht aan de behoeftes van kinderen. Is het eigenlijk al tijd om te gaan eten, maar zijn de kinderen nog zo fijn aan het buitenspelen? Dan wachten we gewoon tot ze uitgespeeld zijn.

Wilt u ook eens de warme, open en vrije sfeer die op kdv Papendorp in Utrecht Leidsche Rijn heerst proeven? Kom dan langs voor een rondleiding! Daar maken we graag tijd voor vrij. Heeft u ergens vragen over? Bel dan naar onze medewerkers van Klantencontact: (030) 670 21 77.

Janssoniuslaan 45
3528 AH Utrecht
030-7200210

030-6702177
(klantencontact)

Teamleider
Emmy Meems- den Hertog

klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 200486780

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD