Kinderdagverblijf ’t Spoor

Kinderdagverblijf ’t Spoor is een prachtig kinderdagverblijf in de wijk Terwijde in Leidsche Rijn. Midden in een woonwijk met drie basisscholen en buitenschoolse opvang Waterwin aan de overkant, zit kinderdagverblijf ’t Spoor op een mooie plek. Het is makkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto als trein en dichtbij de uitvalswegen naar de snelweg en de binnenstad van Utrecht.

Kinderdagverblijf ’t Spoor biedt kinderen heel veel ruimte om te spelen. Er is veel aandacht voor activiteiten en de ontwikkeling van kinderen. Wist u dat wij regelmatig dansles of muziekles aanbieden? In de ruime en lichte groepsruimtes ontvangen de medewerkers elke dag weer met veel liefde en enthousiasme de kinderen. Op onze locatie heeft u keuze uit baby, peuter en verticale groepen. Ook bieden wij Teuntje aan op locatie. Peuteropvang voor twee ochtenden in de week. Tijdens een rondleiding kunt u sfeer proeven op de verschillende groepen en krijgt u uitleg over onze werkwijze.
Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

In het kinderdagverblijf is peuterdagcentrum Irene gevestigd. Een kinderdagverblijf waar kinderen met een beperking worden opgevangen. Een rijke ervaring die wij de jonge kinderen op ons kinderdagverblijf mee kunnen geven.

Kinderen die kinderdagverblijf ’t Spoor bezoeken kunnen makkelijk doorstromen naar BSO Waterwin en raken vertrouwd met de omgeving van de scholen.

De Ridders van Saartje

Dat basisschool De Ridderhof en de peutergroepen van Saartje op deze locatie praktisch onder één dak zitten biedt veel gemak voor u als ouder en creëert een vertrouwde omgeving voor uw kinderen. Met ´De Ridders van Saartje´ willen wij zorgen voor een doorgaande lijn voor kinderen die van de peutergroepen doorstromen naar de Ridderhof. Peuters bij ‘De Ridders van Saartje’ maken niet alleen door de doorlopende leerlijn al kennis met de basisschool, er worden ook wen- en speelmomenten ingepland, waarbij uw kind deel kan nemen aan de activiteiten in groep 1 op De Ridderhof.

Tijdens een dag bij De Ridders van Saartje worden activiteiten aangeboden waarbij het plezier van de peuters voorop staat. Naast het hebben van plezier, vinden wij het belangrijk dat de peuters zich goed kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden. De start op de basisschool is voor kinderen en ouders een spannende periode. Wanneer uw peuter bij De Ridders van Saartje start is hij/zij verzekerd van een fijne plek en wordt doorgaans de “grote” stap naar groep 1 omgezet in een kleine stap binnen een bekende en vertrouwde (school)omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding.

Operettelaan 651
3543 BR Utrecht
030-6866363

030-6702177 (klantencontact)

 
Teamleider
Iris Malawauw
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 298389484

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD