Kinderdagverblijf Voorn

Aan de rand van de groene wijk Langerak in Leidsche Rijn, gevestigd in Kindercluster Voorn, vindt u ons kleinschalige kinderdagverblijf. Een kinderdagverblijf waar iedereen elkaar kent en waar een team van ervaren en enthousiaste medewerkers iedere dag weer klaar staan voor een nieuwe dag vol leuke activiteiten en liefdevolle verzorging voor uw kind.
Kinderdagverblijf Voorn heeft een mooie groene buitenruimte, waar ook de allerkleinste ruimte hebben om veilig en spelenderwijs de natuur te ontdekken! Vanaf onze buitenruimte kijken de kinderen uit op het schoolplein van Kindercluster Voorn. Handig, want zo raken de kinderen al gewend aan de omgeving en dat maakt de overgang naar de basisschool weer makkelijker! Wist u dat ook onze BSO in dit pand is gevestigd? Erg fijn als u kinderen van verschillende leeftijden heeft!
Ook bieden wij peuteropvang Teuntje aan op onze locatie. Dat is opvang voor peuters van 2,5 tot 4 jaar voor twee ochtenden in de week.
Kinderdagverblijf Voorn biedt uw kind rust en ruimte, wilt u dit ook eens ervaren?

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

Wilt u uw kindje alvast kosteloos inschrijven voor kinderdagverblijf Voorn? Dat kan via dit formulier.

 ‘Ontzettend handig dat wij onze kinderen op 1 locatie kunnen halen en brengen.”

Jaap vader van Sanne

 ”Erg fijn dat de medewerkers mij zo gerust hebben gesteld bij de 1e keer dat ik Daan wegbracht. Ik zag er best wel tegenop, maar breng sindsdien vol vertrouwen mijn zoontje naar het kinderdagverblijf!’

Miranda moeder van Daan
Akkrumerraklaan 111
3544 TT Utrecht
06-50645884

030-6702177
(klantencontact)


Teamleider
Manuela Dandara
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 829319591

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD