Kinderdagverblijf ’t Weiland

Kinderdagverblijf ’t Weiland is een prachtig kinderdagverblijf in de wijk Hoge Weide in Leidsche Rijn. Onze locatie heeft een fantastische buitenruimte waar het voor kinderen een heerlijke plek is om te vertoeven. Het is er sfeervol en zonnig en biedt de kinderen binnen en buiten enorm veel speelruimte. Op dit gezellige kinderdagverblijf werkt een vast team van betrokken en enthousiaste medewerkers, die al lang met elkaar samenwerken.
Kinderdagverblijf ’t Weiland heeft verticale groepen, maar ook baby-, dreumes- en peutergroepen. Tijdens een rondleiding kunt u sfeer proeven op de verschillende groepen en krijgt u uitleg over onze werkwijze. Wat de locatie betreft zit kinderdagverblijf ’t Weiland op een prima plek. Makkelijk te bereiken met zowel fiets als auto, vlakbij de uitvalswegen naar de snelweg en de binnenstad van Utrecht.
Wist u dat u vanuit ’t Weiland veel doorstroommogelijkheden zijn naar diverse BSO locaties van Saartje in de buurt?

Op dit moment is er een wachtlijst voor deze locatie. Heeft u direct opvang nodig? Onze locatie Papendorp heeft nog enkele plekjes vrij! Wil u meer informatie neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77.

‘Wij zijn net in de buurt komen wonen en vinden het erg fijn dat de  medewerkers ons een beetje wegwijs kunnen maken in Leidsche Rijn. Ook onze buren komen wij hier tegen, erg gezellig!’

Nadia, moeder van Yasmin
Vanilleweg 33
3541 TH Utrecht
030-6702177
(klantencontact)

Teamleider
Mandy Schumacher

klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 140983557

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD