Kinderdagverblijf ’t Spoor

Kinderdagverblijf ’t Spoor is een grootschalig kinderdagverblijf in de wijk Terwijde, Utrecht Leidsche Rijn. Wij bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar en hebben 1 verticale groep 0-4 jaar), 4 babygroepen (0-2 jaar) 3 peutergroepen (2-4 jaar) en onze peuteropvang Teuntje (2,5-4jaar) Hierdoor is het bij ons altijd gezellig! We hebben zowel binnen als buiten genoeg ruimte om vrij te kunnen spelen en de allerleukste activiteiten te ondernemen. Er zijn 3 verschillende tuinen, waaronder een natuurtuin waar de kinderen heerlijk op ontdekking kunnen gaan.

Wandelen, koken, muziek maken en meer bij ’t Spoor

Elke dag staan onze enthousiaste medewerkers klaar om de kinderen met liefde te ontvangen, één op één momenten te bieden en hen te stimuleren in hun ontwikkeling. We beginnen de dag met een dansje op de gang, een ochtendritueel waar iedereen dol op is. We bieden de kinderen verschillende activiteiten aan passend bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase: we knutselen, zingen, spelen lekker buiten en maken af en toe een uitstapje naar het park om de eendjes te voeren. Het Waterwinpark in Utrecht Leidsche Rijn ligt immers bij onze kinderdagopvang om de hoek!

De GGD sprak positief over de pedagogisch medewerkers van ’t Spoor: “Er wordt met regelmaat waardering voor de kinderen uitgesproken. Door het geven van complimentjes wordt het positief zelfbeeld versterkt.”

Kinderopvang Utrecht Terwijde met uitdagende speelruimtes

Onze grote hal is een uitdagende ruimte waar we activiteiten buiten de groep ondernemen. We hebben ook een bouwhoek, leeshoek, speelhuisje met heel veel verkleedkleding, een grote keuken en een grote speelplaats die wij de rotsen noemen.

Zit het weer even tegen? Dan verstoppen we ons achter de rotsen en spelen we met grote speelkussens of gaan we met de peuters koekjes bakken. Iedere week krijgen we in het kader van Saartjes mini-aanbod bezoek van een yogadocent of muziekdocent. Bij kdv ’t Spoor in Utrecht Terwijde is er dus genoeg te doen!

Samenwerking ’t Spoor en peutercentrum Irene

Op onze locatie zitten naast groepen van Saartje kinderopvang ook 2 groepen van peutercentrum Irene, van de organisatie Amerpoort. Dit zijn groep Beer en groep Kangaroe. Zij bieden opvang en behandeling aan kinderen met een beperking. Regelmatig ondernemen we samen activiteiten. Zo openen we samen de dag en gaan we met elkaar buiten of op de groep spelen.

Rondleiding aanvragen

Kinderdagverblijf ’t Spoor is niet alleen de allerleukste, maar is ook makkelijk te bereiken met zowel de fiets en de auto als het openbaar vervoer. Voor degene die met de auto komen is er voldoende parkeergelegenheid. Onze kinderopvang bevindt zich in de buurt van station Utrecht Terwijde en winkelcentrum Terwijde. Momenteel kunnen wij direct plaats aanbieden op alle dagen van de week. Voor de overige dagen kunt u uw kind op een wachtlijst plaatsen.

Wilt u een eens komen kijken op onze locatie? Meld u dan aan voor een rondleiding. Wij geven u ter plaatse graag meer informatie. Heeft u vragen over onze kinderopvang? Bel dan naar onze afdeling Klantencontact, via het telefoonnummer (030) 670 21 77.

Operettelaan 651
3543 BR Utrecht
030-7200221

030-6702177 (klantencontact)

Teamleider:
Chantal MassopE-mail: c.massop@saartje.nl
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 298389484

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD