Studiedagen bij Saartje BSO ‘t Zand!  

Je kijkt in je agenda en wat ziet je? De kinderen hebben binnenkort een studiedag van school, maar je moet gewoon werken. Wat nu? Geen zorgen! Bij BSO ‘t Zand, maar ook bij onze andere Saartje Kinderopvang locaties, verzorgen wij extra opvang.

Op studiedagen is er bij BSO ‘t Zand geen moment verveling met het leuke en gevarieerde dagprogramma dat georganiseerd wordt. Afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijd van de kinderen worden ze onderverdeeld in één of twee groepen. De activiteiten van de dag sluiten aan bij het thema van dat moment of bij de wensen van de kinderen.

 

Wil je bij BSO ‘t Zand  extra opvang aanvragen voor een studiedag? Bel of mail dan met Saartje klantencontact. Dit kan via het telefoonnummer 030-6702177 of via het mailadres klantencontact@saartje.nl. Bij genoeg aanmeldingen gaan wij open, wees er vroeg bij! 

Extra opvang wordt ook op andere Saartje Kinderopvang locaties verzorgt. Ook hiervoor kan je terecht bij klantcontact. 

 

Benieuwd naar hoe de dagverloop eruit ziet? We nemen je mee……

Vanaf half 8 zijn we open, rustig aan komen de kinderen binnen. Waar sommige kinderen nog even rustig willen opstarten, zijn andere kinderen al druk aan het spelen. De een leest een boekje op de bank, de ander is een spelletje aan het spelen met een medewerker.

Wanneer het tijd is gaan de kinderen naar de groep(en) en starten we de dag met de agenda en een binnenkomer. Vervolgens gaan we allemaal met een tussendoortje aan tafel, lekker smikkelen voordat iedereen enthousiast aan hun volgende activiteit begint. Er is keuze uit thema-activiteiten, buiten spelen en/of vrijspelen.  

Van al dat spelen, knutselen en bezig zijn hebben de kinderen wel honger gekregen. De tijd voor middageten is aangebroken! De kinderen gaan aan tafel om een broodmaaltijd te eten en wat te drinken. Wanneer er weer genoeg energie is opgebouwd gaan we door met vrij spelen terwijl de medewerkers wisselen om pauze te houden.

Wanneer er in de middag ook alle andere medewerkers van de BSO binnen lopen, is het tijd om de kinderen van de andere school op te halen. De kinderen, van de studiedag, wachten met veel plezier op hun andere vriendjes en vriendinnetjes van de groep!