Vakantiepret bij Saartje Kinderopvang!

Tijdens de schoolvakanties zijn Saartje’s bso-locaties geopend. Het vakantieprogramma van Saartje Kinderopvang is vorige week van start gegaan en de kinderen zijn in de eerste week al druk bezig geweest met allerlei leuke en gevarieerde activiteiten.

Op de verschillende locaties hadden de kinderen afgelopen week veel zomerpret! Zo hielden de kinderen zich bezig met verschillende waterspelletjes en proefjes. Bij bso Voorn moesten de kinderen tijdens het waterpoloën zoveel mogelijk water uit de emmer laten spatten door er een bal er in te gooien. Hoe moedig je ze nog meer aan? Door de juffen naast de emmer te plaatsen…..de juffen werden goed nat gespetterd!

Ook valt veel te leren. De oudste kinderen kregen les in water zuiveren en de jongste mochten experimenteren met water geluiden. Wat blijkt? Met water kun je geweldige en spetterende geluiden maken!

Vervelen, ho maar! Er is altijd wel wat leuks te verzinnen, zelfs met sponzen kan je veel leuke dingen doen zoals een spons race houden, sponstikkertje spelen, en voeten-sponzen. De kinderen waren erg atletisch en acrobatisch bezig tijdens de spons-activiteiten.   

Benieuwd naar wat we nog meer voor leuks in de vakantieplanningen hebben staan?
Bekijk dan het volledige programma of volg de activiteiten op onze Facebook-pagina!